Blog prvy-prolog

21. marca 2023, novybloger42, Nezaradené

Zdravim citatelov na uvod prveho blogu. Bude kratsi, v prvom rade sa chcem predstavit a preco prolog? Okrem uvodu v literature,pouziva termin prolog aj slavny cyklisticky zavod Tour de France. Zvykne to byt kratsia uvodna davka kilometrov, ja teda dam kratsiu davku slov.

Strange Uncle je moje uzivatelske meno v debatach na tomto webe a toto je moja blogova identita,takze hned ujasnujem-blogy spajajte s clovekom z debat…Strange Uncle. Som teda „novybloger42“. Cislo 42 je odkaz na absurdne sci-fi, legendarnu knizku D. Adamsa. Kto cital knihu, ten vie,ale odporucam aj dalsim citatelom:-) ak je Vam blizka absurdna,nadsadena ironia…

Dnes vecer, pisem az okolo polnoci-pretoze som typ „sova“ , dnes este vynecham politicke temy Slovenska, tiez konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou si odlozim do dalsich clankov. Pridam par nepodstatnych drobnosti o mne; 52r,praca a zivot v Cesku. Na Slovensko pocas roka jazdim sporadicky. Vzdy, v zahranici som bol Slovak. Aj v Irsku. Tam si niektori starsi ludia mysleli stale, ze sme Cechoslovakia a poznali iba Prahu:-) Vzdy som im vysvetloval, aku mame uzasnu prirodu, mame murovane domy a zahrady a uz nejazdime na konoch, ale v autach. K dokonceniu dnesneho predstavenia citatelom este; nefigurujem v ziadnej politickej strane a v podstate moje nazorove myslienky poznaju citatelia debat. Pod clankami, aj pod blogmi na tejto platforme. Takze…odstartovane!