Polarizacia

10. septembra 2023, novybloger42, Nezaradené

Este vyraznejsia polarizacia spolocnosti

…nez v rokoch 2020 a 2021. Vtedy narod slovensky prezival tazke roky pod vedenim plagiatorskej, nedovzdelanej koalicie. Samozrejme, rozhodovacie metody psychicky labilneho sociopata z Trnavy rozdelovali ludi. Vtedy som predpokladal, ze Slovensko uz nemoze postupit do dalsieho levelu nenavisti aj nazhromazdenej zlosti. Ale vsetko kulminuje s koncom tohto leta.

Takze sme sa dopotacali az k predcasnym volbam:-) tackavym krokom. A tie volby pridu az takmer po 10-tich mesiacoch, od vyslovenia nedovery vlade(dec.2020). Preco to tahanie casu? Coskoro bude okt.2023…verejnost uz podlieha emocnemu tlaku,agresivne sa vyhranuju dva vyrazne tabory. PS a Smer. Dalsich niekolko stran hra vedlajsiu ulohu.

Otvorene pisem aj v komentaroch-som uz na 100% rozhodnuty zvolit Smer a tato konzistencia je u mna takmer cely rok rovnaka. Oddana loajalita k progresivnej prezidentke, jej vlade a ich zahranicna podpora je pre mna absolutne nepripustna. Nedam sa vsak vyprovokovat k agresivne-impuzivnej reakcii.

Nemrhajte energiu na roztrzky. Pri citani vidim tolko zbytocnych hejterov. Stale dufam, ze progresivcov a SAS porazime-my volici pronarodne orientovanych stran. A nestane sa nic fatalne, nedavajte im zamienky. Zostante pokojni. V zivom kontakte, aj virtualne…dakujem:-)