2 tyzdne od volebneho dna

14. októbra 2023, novybloger42, Nezaradené

Dobry vecer!

Na uvod trocha retrospektivy z mojho predposledneho clanku v blogoch. 24.9. 2023 som predpovedal hypotetickych 42% pre vitazne strany. Vtedy som uvadzal „predpoved“ takto: SMER 25%, HLAS 10% a SNS 7% volicskych hlasov. Spolu 42%. Ako daleko to bolo od dnesnej reality? Alebo volby vyhralo PS v pamätnom Exit Poll? Ich predcasna radost bola ako tlieskanie cvicenych tulenov plutvickami…

Dnes Robert Fico spolu s dalsimi clenmi Smeru a dvoma advokatmi vraj opät utocil na pani prezidentku-na tlacovej besede vitaznej strany. Chudiatko, pani prezidentka. Citlivo vnima a nerozumie Slovensku. Ten agresivny Fico si dovoluje stale nieco odhalovat a ti nasi trestne stihani chlapci(elitni vysetrovatelia), iba len cestne a spravodlivo vysetrovali jeho mafiansku chobotnicu. No…pockame a uvidime, co s nimi bude.

Medzinarodnu politiku dnes vynecham. Len telegraficky treba pripomenut, ze Ukrajina pokracuje vo vitaznych bojoch, Izrael ide pokracovat v pozemnej operacii. Objektivne media ozivuju stareho nepriatela-Iran a jeho ucast v konfikte na Blizkom Vychode.

…ked uz to mam rozpisane-dnes ma potesila Argentina v rugby, ked napriek pomoci rozhodcov pre team Walesu vyhrala. No a syn anglickeho krala William odisiel ako „ambasador“ timu Walesu sklamany. Dnes vecer mohutne fandim Irsku. Dobre-sportove okienko zatvaram a tym koncim aj dnesny blog.

Slovensku prajem pevnu a stabilnu vladu, na cele s premierom Ficom.