Tvrdy odkaz volicom noveho prezidenta

7. apríla 2024, novybloger42, Nezaradené

Urobili sme iba ciastkove kroky. Nesledujte iba nasu-lokalnu politicku situaciu. Ano, mam radost z vyhry kandidata Pellegriniho, my vsak musime pozerat dalej. Nas geopoliticky region je Europa a sledujete KTO tvoril posledne roky unijnu legislativu. Kto centralisticky pretlacal Green Deal a masivne rozdavanie zbrani a municie. A v neposlednom rade-AKO bol uzatvoreny kontrakt s farmaceutickym korporatom. Kolko miliard eur premrhali zodpovedni. Vedenie EU.

Dalsim cielom nas-dezolatov a nevzdelanych putinofilov je volba zastupcov do parlamentu v Bruseli. Ja tam volim „konspiratorov“, lebo mam kriticke myslenie a nechcem pokracovanie aktualnych poslancov, ani ich novych klonov. A bude to moja prva volba do centralistickej institucie kontinentalnej legislativy. Prajem Nemcom, Francuzom, aj dalsim ludom Europy, aby v sebe nasli rozhodny odpor a nesuhlas voci manierom progresivizmu, elitarstva a bezohladnosti k Europanom.

Pellemu gratulacia. A neuspesnemu kandidatovi odkazujem: ani ja nezabudnem, ze ste pan Korcok bol ministrom u trnavskeho sociopatickeho jedinca, ktory bol premierom od jari 2020… A co sa dialo.

Obcania, ludia, skutocne nepolavujte. Pokracujeme v Europe.