Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17. apríla 2024, novybloger42, Nezaradené

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-)

Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s ruskymi agentami, ani ziadna porota nepresvedcila sudcov o jeho vine(v USA je system vyberu porotcov a ich hlasovanie o vine/nevine je posudzovane sudcom. Cakali by ste uznanie chyb od renomovanych zurnalistov? Cakali by ste sebareflexiu, ked pisali necestne a ucelovo? Vratenie Pulitzer Price s pokorou a ospravedlnim? Ved ten rusky vplyv na Donalda Trumpa mal dostat obvineneho do väzenia a boli to vyfabrikovane konstrukty. Nie FAKTY.

Aktualne je jednou z hypotez o taktike demokratov toto: V poslednych mesiacoch, tyzdnoch pred novembrovymi volbami nahradit kandidata za mladsieho, dusevne viac sviezeho. Tieto volby maju celosvetovy presah, preto sledovat a vyhodnocovat ich-nam napovie ake su moznosti usporiadania globalnej situacie-bezpecnostne otazky, diplomacia, medzinarodne vztahy.