23 miliard

21. apríla 2024, novybloger42, Nezaradené

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi.

Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na vyhradne armadne ucely pre nemenovanu krajinu, ktora ich urgentne potrebuje. Trufam si odhadnut, ze to bude spotrebovane najneskor do jesene. A co ocakavame v novembri?

Tento rok je celkovo plny volebnych terminov. Male Slovensko uz si zvolilo(dobre), noveho prezidenta. Nase zoskupenie 27statov maleho kontinentu si zvoli novych byrokratov-tu pripominam-moj osobny vyber je zase len z „dezolatov“. A samozrejme, tie najdolezitejsie volby budu v Novembri. Za burlivymi vodami Atlantiku. Tam je najpodstatnejsie sledovat, ci sa jeden z kandidatov ubrani sudnym zasahom, alebo ci jeho pravnici takticky „ponatahuju“ pojednavania az do zimy:-)) To je vsetko na dnes-ten moj dalsi blog bude specificky venovany datumu 2.5. 2014. Dozviete sa viac…