Založ si blog

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-)

Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s ruskymi agentami, ani ziadna porota nepresvedcila sudcov o jeho vine(v USA je system vyberu porotcov a ich hlasovanie o vine/nevine je posudzovane sudcom. Cakali by ste uznanie chyb od renomovanych zurnalistov? Cakali by ste sebareflexiu, ked pisali necestne a ucelovo? Vratenie Pulitzer Price s pokorou a ospravedlnim? Ved ten rusky vplyv na Donalda Trumpa mal dostat obvineneho do väzenia a boli to vyfabrikovane konstrukty. Nie FAKTY.

Aktualne je jednou z hypotez o taktike demokratov toto: V poslednych mesiacoch, tyzdnoch pred novembrovymi volbami nahradit kandidata za mladsieho, dusevne viac sviezeho. Tieto volby maju celosvetovy presah, preto sledovat a vyhodnocovat ich-nam napovie ake su moznosti usporiadania globalnej situacie-bezpecnostne otazky, diplomacia, medzinarodne vztahy.

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Dalsie dovody, preco treba cistit Augiasov chliev

16.04.2024

Vazeni citatelia-budem starostlivo vazit pouzite slova. A text nebude slohovym cvicenim, bude nudny kratky. Kto je naozajstnym „slnieckarom“ a poslusnym obcanom Europy, nech radsej ani necita… Tak nam byrokrati v centrale odhlasovali riesenie otazok imigracie. Uz to sice nie je otvorena naruc pani Ahgely M. Ta pani uz je dochodkyna, no stihla v aktivnej politike pokazit dost. [...]

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124650x
Priemerná čítanosť článkov: 2043x

Autor blogu

Kategórie