Založ si blog

Trestne stihana prazska ucitelka oslobodena aj po dalsom pojednavani

Uz po druhy krat, pretoze uz predosly verdikt sudu v Prahe oslobodil pani Bednarovu. Vcera 6 Maja, opät to iste rozhodnutie. Odvolanie po predoslom pojednavani podal statni zastupce(prokurator), nespokojny s oslobodzovacim rozsudkom. Ucitelke hrozil 8 mesacny podmienecny trest odnatia slobody a naviac 5 rokov zakazu vykonavania ucitelskej praxe. Opät vsak statni zastupce musel zniest PREHRU. Nespravodlivo stihana ucitelka sa zatial ubranila. Statni zastupce asi potrebuje vyraznejsie karierne a profesne fiasko, lebo zvazuje este odvolanie na Najvyssom sude CR.

Teraz sa vratme do r. 2022. Preco mala byt ucitelka Bednarova odsudena na 8mes. podmienecne? Vyslovila nazor. Nazor ku konfliktu na Ukrajine. Neschvalovala pocinanie Rusov, ani Ukrajiny. Vyslovila len VLASTNE myslienky a poukazala na rok 2014 a historicke priciny. A priciny predsa sposobuju aj nasledky-cize svojich ziakov sa snazila priviest ku kritickej uvahe. Tu prisiel kamen urazu-jej ziaci potajomky zapli nahravanie v mobilnom telefone. Potom deticky isli za kompetentnymi a nahlasili pani ucitelku. To iniciovalo nasledne trestne stihanie. Media v CR okamzite pisali a hovorili o „schvalovani ruske agrese“.

Nedavno svoj trestnopravny spor so zamestnavatelom vyhral aj prof. Drulak. Dalsim profesorom-ten zase vedie spor s univerzitou, ktora ho prepustila je pan Sevcik. Samozrejme aj jemu ZELAM uspesny proces a ocistenie jeho mena. No a na zaver budem trochu osobnejsi, no musim by opatrny-preto iba citatelovi naznacim…ja sam som v dlhodobom pracovnopravnom spore s mojim zamestnavatelom. Trva to takmer 2roky. Detaily nemozu byt uvedene. Nejedna sa vsak o prac.vykon, ani o nedisciplinu, ani o absencie(za 6,5roka nemam ani 1den absencie a ani 1den nemocenskej) a to s covidom marodilo asi 90% personalu.

Viac v komentaroch….Strange Uncle.

Novy bloger42 reaguje

18.05.2024

Vcera ma uputal jeden pozoruhodne faktograficky spracovany text „kolegyne“. Nebudem ju menovat, ale pouzijem indicie-ma celkovo takmer 3000 clankov na tejto platforme a typicky jej text vzdy oznaci tematickym podtitulom a cislom. Tiez je typicke, ze v debatach mlci. Po udalostiach v Handlovej sme zaplaveni informaciami pisanym textom, aj videomaterialmi spracovanymi pod vplyvom [...]

Nastastie to nebol profik…

16.05.2024

Nech si ludia myslia, ze pisem zdanlivo cynicky, chladne, ale je mi to jedno. Moj vnutorny svet nebude odhaleny. A podme uz In medias res, teda priamo k jadru veci. K ozvenam vcerajsieho dna. Ten strelec nebol profesional. Ten by pouzil kvalitnejsiu zbran. Bol by chladnokrvnejsi a presnejsi. A bol by uspesny. Nastastie a vdaka zhode okolnosti pravdepodobne premier prezije. Dufam, ze projektil [...]

Mozem pisat na temu Cancel Culture?(test.blog)

14.05.2024

V myslienkovom vcerajsom navrate do minulosti, do obdobia pred desiatimi rokmi som si celkom jasne uvedomil kam sa posunuli moznosti verejneho pisaneho prejavu. Stale este existuje vo svete Ceskeho internetu ista nemenovana platforma. Nazvime to krycim pomenovanim…Priestor pre volnomyslienkarov. Ponukal moznost zverejnit vlastne pribehy, mohli ste pouzit drsnejsi slovnik, ale hrubsie slova [...]

medveď

V katastri obce Kľačno sa medveď hnedý dobýjal do kurína

19.05.2024 14:13

Zásahový tím medveďa monitoruje. Polícia vyzvala občanov o opatrnosť.

KDR vojaci kongo

Ozbrojené sily Konžskej demokratickej republiky zmarili pokus o štátny prevrat

19.05.2024 14:02

K pokusu o prevrat tak došlo uprostred krízy, ktorá zasiahla vládnucu stranu prezidenta Tshisekediho v súvislosti s voľbami do vedenia parlamentu.

súd, fico, atentát, cintula, šts

NAKA obvinila tri osoby za schvaľovanie konania útočníka v Handlovej

19.05.2024 13:16

Aktuálne sú v cele policajného zaistenia, o ďalšom postupe rozhodne prokurátor.

maďarsko, loď, dunaj

Na Dunaji sa zrazil čln s loďou. Hlásia najmenej dve obete a päť nezvestných

19.05.2024 12:11

Polícia začala trestné konanie voči neznámemu páchateľovi pre podozrenie z ohrozenia vodnej dopravy a usmrtenia viacerých osôb.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 68
Celková čítanosť: 136635x
Priemerná čítanosť článkov: 2009x

Autor blogu

Kategórie