Založ si blog

Mysterious destruction

V dnesnom blogu citatelov upozornim na pozoruhodneho novinara, drzitela mnohych oceneni za zurnalistiku, este pred 6 tyzdnami respektovanu osobu a teraz uz oznaceneho nalepkou dezinformator. Na Slovensku specificky-dezolat…

Volne budem reprodukovat jeho slova. Kto chce text citat absolutne komplexne a detailne, mozete si vyhladat jeho oficialnu „website“. Je tam; Mar.22. Takze to zverejnil v stredu,dnes mame piatok 24.marca.

Volny preklad niektorych kratkych pasazi textu Seymoura Hersha:

…pred dvoma tyzdnami, po navsteve nemeckeho kancelara Olafa Scholza vo Washingtone sa objavili clanky. To ked sa pokusili tajne sluzby oboch statov nakrmit New York Times a nem.tyzdennik Die Zeit pribehmi. Aby odsunuli moju spravu o zodpovednosti US operativnych zloziek za destrukciu potrubi bokom zaujmu citatelov.

Dalej uz pokracujem ja, uviedol som skutocne iba strucny uvod z jeho clanku a mojim cielom nie je pisat siahodlhe blogy. Na text sa treba pozriet v originale, v angl.j. Obsahuje ovela hlbsi kontext vedomosti a informacii od novinarskej legendy. Vdaka… Sey Hersh.

Dalsie dovody, preco treba cistit Augiasov chliev

16.04.2024

Vazeni citatelia-budem starostlivo vazit pouzite slova. A text nebude slohovym cvicenim, bude nudny kratky. Kto je naozajstnym „slnieckarom“ a poslusnym obcanom Europy, nech radsej ani necita… Tak nam byrokrati v centrale odhlasovali riesenie otazok imigracie. Uz to sice nie je otvorena naruc pani Ahgely M. Ta pani uz je dochodkyna, no stihla v aktivnej politike pokazit dost. [...]

Tvrdy druhy odkaz volicom noveho prezidenta

14.04.2024

Vybrali sme dobre. Za inych okolnosti by som volil Chmelara, alebo Drgonca. No karty boli rozdane dvom najsilnejsim a vyhrali sme suboj. Porazeny nam to samozrejme NIKDY nezabudne:-) Blizia sa volby do centralistickych struktur legislativy v EU. Prosim Vas! Zamyslite sa nad tym, ze kto koho oznacuje za extremistov a dezolatov. Ignorujte vysielanie nasich TV(v ramci poznania protistrany obcasne [...]

Tvrdy odkaz volicom noveho prezidenta

07.04.2024

Urobili sme iba ciastkove kroky. Nesledujte iba nasu-lokalnu politicku situaciu. Ano, mam radost z vyhry kandidata Pellegriniho, my vsak musime pozerat dalej. Nas geopoliticky region je Europa a sledujete KTO tvoril posledne roky unijnu legislativu. Kto centralisticky pretlacal Green Deal a masivne rozdavanie zbrani a municie. A v neposlednom rade-AKO bol uzatvoreny kontrakt s farmaceutickym [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 118482x
Priemerná čítanosť článkov: 2043x

Autor blogu

Kategórie