Založ si blog

Mysterious destruction

V dnesnom blogu citatelov upozornim na pozoruhodneho novinara, drzitela mnohych oceneni za zurnalistiku, este pred 6 tyzdnami respektovanu osobu a teraz uz oznaceneho nalepkou dezinformator. Na Slovensku specificky-dezolat…

Volne budem reprodukovat jeho slova. Kto chce text citat absolutne komplexne a detailne, mozete si vyhladat jeho oficialnu „website“. Je tam; Mar.22. Takze to zverejnil v stredu,dnes mame piatok 24.marca.

Volny preklad niektorych kratkych pasazi textu Seymoura Hersha:

…pred dvoma tyzdnami, po navsteve nemeckeho kancelara Olafa Scholza vo Washingtone sa objavili clanky. To ked sa pokusili tajne sluzby oboch statov nakrmit New York Times a nem.tyzdennik Die Zeit pribehmi. Aby odsunuli moju spravu o zodpovednosti US operativnych zloziek za destrukciu potrubi bokom zaujmu citatelov.

Dalej uz pokracujem ja, uviedol som skutocne iba strucny uvod z jeho clanku a mojim cielom nie je pisat siahodlhe blogy. Na text sa treba pozriet v originale, v angl.j. Obsahuje ovela hlbsi kontext vedomosti a informacii od novinarskej legendy. Vdaka… Sey Hersh.

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

Dalsie dovody, preco treba cistit Augiasov chliev

16.04.2024

Vazeni citatelia-budem starostlivo vazit pouzite slova. A text nebude slohovym cvicenim, bude nudny kratky. Kto je naozajstnym „slnieckarom“ a poslusnym obcanom Europy, nech radsej ani necita… Tak nam byrokrati v centrale odhlasovali riesenie otazok imigracie. Uz to sice nie je otvorena naruc pani Ahgely M. Ta pani uz je dochodkyna, no stihla v aktivnej politike pokazit dost. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 123292x
Priemerná čítanosť článkov: 2055x

Autor blogu

Kategórie