Založ si blog

Rozhovor s Putinom a nieco z nasej domacej politickej sceny

Analyzu interview Tuckera Carlsona s Putinom uz napisali mnohi a napr. Miro Kamensky tomu venoval niekolko hodin. Teda ja sa skor povenujem kratko reakcii od kedysi mienkotvornej BBC. Tiez odozve od politikov „zjednoteneho kolektivneho zapadu“. Putin je samozrejme horsi nez samotny diabol v pekle:-)

Zistil som ze su velmi podrazdeni. Okamzite zacali utoky na Tuckera-vraj je uzitocnym idiotom, samozrejme je aj konspiratorom. Urcite bude mat aj cestne miesto na zoznamoch nepriatelov Ukrajiny a dokonca moze celit okrem slovnych atakov este niecomu nebezpecnejsiemu. Politici su ostentativne rozhorceni, ale blizia sa prezidentske volby v Spojenych statoch, po hypotetickej vyhre Trumpa mozu rychlo vychladnut:-)

Ved zase uvazujme hypoteticky-Tucker moze byt po volbach sefom medialneho timu prezidentskej kancelarie. Nie je to az taka surealita, ale pockajme si na november tohto roka. Kazdopadne bol tento rozhovor s Putinom prinosny-jeho statnicke myslienky ma zaujimaju. Nepotrebujem, nechcem iba jednostranne informovanie od velkych redakcii celej neochvejne zjednotenej rusofobnej Europy…

A co nas maly statik a velky rozruch pri schvalovani v NRSR? Jednoznacne som za zrusenie Uradu specialnej prokuratury. V uprave trestneho prava rovnako podporujem kroky koalicie a samozrejme pridu obstrukcne kroky prezidentky. Ona nicim neprekvapi. Dalsie kroky koalicie? Bude potrebne prelomit veto prezidentky dalsim hlasovanim v NRSR, potom ocakavajme od nej dalsie natahovanie casu, aby ochranila „specialneho pavuciny“. Koalicia musi byt nadalej nekompromisna!

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124358x
Priemerná čítanosť článkov: 2039x

Autor blogu

Kategórie