Založ si blog

K predvolebnej kampani

Stale viac a viac pripomina marketingova praca timu kandidata Korcoka, pre ktoreho pracuju usilovne aj media, tu profi kampan z Ceska. Vzorce na „spracovanie podvedomia“ priemerneho obcana zafungovali. Pred viac, nez rokom vyhral general Pavel. Reklama vyhrala nad kritickym myslenim.

Na uskutocnenie konecneho ciela v scenari je potrebny priblizne 1 rok prace. Plus/minus ten rok staci. A podme dalej netradicnou, filmovou paralelou. Vieme, ze George Clooney v hlavnej ulohe dostane ludi do kin. Neuspech? S tym sa nekalkuluje. Nizsie polozeny muzny hlas. Sympaticky vyzor cloveka, ktoremu by obdivovatelky podlahli (super dolezita je pozornost zien-kalkul na vela %). Nosi sice sediny, ale ku starcovi ma daleko. Stihla postava, celkom vysoky muz. Zrejme aj aktivny rekreacny sportovec. Takze vizualitu mame naplnenu, dalej musi produkcny stab starostlivo spracovat v scenari profesionalnu minulost. Zvyraznovat slusnost:-) integritu a podobne okraslovanie.

Paralela…pan general uz dalsi vojensky kabat neprezliekol, takze naplnil ocakavania tych najvyssich v hierarchii. Produkcia dostala volnu ruku, rozpocet nie je problem. Prisiel uspech. Za mohutnych ovacii Ceskej televizie, Seznamu, printovych dennikov:-)) My-na Slovensku mame diplomata. Centralisticky kabat tiez neprezliekol. Vlady sa menili, ale jeho evolucna adaptacia na zmeny vlad neusla pozornosti PRODUCENTOV. Vyhral konkurz na kandidata. Mienkotvorne media dostali nakopirovane scenare, rozpocet bezproblemovy a sestdesiatnik Ivan tak ziskava svoju „zivotnu ulohu“.

Aby som nebol rozvlacny, lebo roztahanost textu fakt nerobim rad. Takze zaver. Na jesen minuleho roka sme na Slovensku roztrhali na kusy scenar pre nove progresivne filmove hviezdy nasej 5milionovej sceny. Jednoducho to zopakujme teraz v aprilovom rozhodnuti. Dalsia lekcia od obcanov by marketingovym magom len prospela. Trocha tej pokory a menej povysovania su cenne zivotne lekcie.

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

Dalsie dovody, preco treba cistit Augiasov chliev

16.04.2024

Vazeni citatelia-budem starostlivo vazit pouzite slova. A text nebude slohovym cvicenim, bude nudny kratky. Kto je naozajstnym „slnieckarom“ a poslusnym obcanom Europy, nech radsej ani necita… Tak nam byrokrati v centrale odhlasovali riesenie otazok imigracie. Uz to sice nie je otvorena naruc pani Ahgely M. Ta pani uz je dochodkyna, no stihla v aktivnej politike pokazit dost. [...]

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:50

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 60
Celková čítanosť: 123392x
Priemerná čítanosť článkov: 2057x

Autor blogu

Kategórie