Založ si blog

Newspeak

Tak dnes sa nam rozhovorila mienkotvorna sefka byvaleho mienkotvorneho dennika. Zakodujem jej identitu do pismen B.B. Naco menovat, ved citatelia poznaju nasu medialnu scenu. Sme maly stat. Domyslite si.

Vyliala si svoje srdiecko. Zla vlada chce obmedzovat slobodu informovania. Minister Estok debatoval s extremistom. Strasne sa prehresil a ohrozil na Slovensku demokraticke hodnoty. Pozn. Ja som prave dnes sledoval podcast prave toho inkriminovaneho extremistu. Asi tiez ohrozujem slovensku demokraciu. Sefka B.B. citlivym hlaskom hovorila o kolegyni Hanzelovej, az som mal slzy na krajicku. Ten hrozny dezinformator je vraj hladany v Anglicku policiou. Preboha! A on-ten jeden hnusny alternativec si chodi po Londyne a este si dovoli natacat tie jeho dezinformacne konspiracie. Skoro kazdy den.

B.B. nemohla opomenut temu zvyseneho monitorovania konspiratorov a sprisnenia legislativy v posvätnom Bruseli-centrale neposkvrnenej demokracie, aby sme tych extremistov uz poriadne umlcali. Nepovedala ake su parametre nevhodnych nazorov, kto ich urci a definuje. To nevadi, podstatne je aby boli odstranene. Institucia na posudzovanie sa este vymysli a nainstaluje do mechanizmu aparatu(…toto si myslim ja, preto pouzitie zatvorky).

Pani B.B. sa mi nepaci. Asi som ten povestny typicky dezolatny nevzdelanec na socialnych davkach, lebo v osvieteneckych kruhoch sa ona paci. V lepsej, progresivnej spolocnosti je celebritou.

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124301x
Priemerná čítanosť článkov: 2038x

Autor blogu

Kategórie