Založ si blog

Som takzvany dezolat a napisem nieco o volbach

Ake osviezujuce bolo cely piatok aj sobotu+pol nedele nic nekomentovat, nesledovat cerstve spravy a len tak existovat-zase pri rybniku, pod velkymi dubmi. Nedaleko su aj borovice, vedla inych chat. Duby a hraby mam vsak radsej-maju pevnejsiu konstrukciu(aj lipa, buk), nez vysokanska borovica. Do jej vrcholca sa oprie silnejsi vietor a…zlomeny kus spadne niektoremu susedovi na chatu. Mam rad tie zdrave duby par metrov od mojej strechy, su ako silni ludia, ktori vydrzia.

Volby na Slovensku? Pokojne a rozvazne cakam na aprilove kolo. Bude mat uplne ine parametre a ucast volicov. Pocet volicov Korcoka narastie minimalne-potencial ukazali vcera. U protikandidata predpokladajme dynamicky narast %. Jednoduchy parameter je v narative…“rozhodujuce kolo“. Prve kole je signalne a zahrievacie:-) Predpokladam, ze Korcok nie je vo vitaznej euforii. Hoci je mojim nepripustnym kandidatom, ja viem ze je racionalny pragmatik. Nepodcenujem ho. Tiez vsak viem, ake pocity neistoty ho cakaju najblizsie 2tyzdne. My sme silni protivnici. My, volici pronarodne zamerani, volici proti progresivizmu a centralizmu v Europe.

Vyhral iba polcas:-)

Na ukoncenie pouzijem malu exkurziu do rugby. Viem, malo z Vas to sleduje, mame tu futbal, hokej, mame Petu Vlhovu, fandili sme Saganovi. Rugby na svetovych sampionatoch od r.2019 vladne J.Afrika. Celkovo ma vsak uz 4tituly z MS. Ze preco? V skratkach holych viet vysvetlim…Hra sa 80min. Polcas je po 40min. Nikdy nie su deprimovani po polcase. Nevzdaju sa ani 1min.pred koncom. Ich DNA je z potomkov holandskych usadlikov, z potomkov tmavych africanov a z miesancov. 15 na ihrisku a dalsi na lavicke. Obetuju sa spoluhraca. Netrpia na individualne ega. Od detstva maju psychicku tvrdost, fyzicka je samozrejma! Maju vrodeny intelekt(tu nejde o 6rokov VS:-))…) A v neposlednom rade je ich trenerom skvely strateg a psycholog Rassie. Viem-netradicna paralela, no a co?:-)) Sport je aj prepojenim so zivotom, odraza ciastocne aj charakteristicke crty naroda.

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124313x
Priemerná čítanosť článkov: 2038x

Autor blogu

Kategórie