Založ si blog

Mozem pisat na temu Cancel Culture?(test.blog)

V myslienkovom vcerajsom navrate do minulosti, do obdobia pred desiatimi rokmi som si celkom jasne uvedomil kam sa posunuli moznosti verejneho pisaneho prejavu. Stale este existuje vo svete Ceskeho internetu ista nemenovana platforma. Nazvime to krycim pomenovanim…Priestor pre volnomyslienkarov. Ponukal moznost zverejnit vlastne pribehy, mohli ste pouzit drsnejsi slovnik, ale hrubsie slova dotvarali iba kontext vyrozpravaneho, neboli utocne voci inym osobam.

Mohli ste vlozit medzi pisany text odkazy na muziku, vlastne fotografie a ine fotografie. Mohli ste byt volne sarkasticky, ironicky a zosmiesnit lubovolneho politika-alebo su politici, aj novinari na piedestali nedotknutelnosti? Nekritizovatelne entity? Boja sa nas obcanov, ked nas musia usmernovat a korigovat? Vsimli ste si, ze prave sa dostavam k nadpisu. Dufam, ze stale neporusujem pravidla:-)) Starostlivo vyberam kazde slovo-vidite nejake porusovanie? Tento blog nema zameranie na jednu temu, len nieco naznacuje. Nesmieme ani naznacovat?

Ten nemenovany Cesky web stale existuje. Stale tam je moj profil a zopar blogov. Lenze uz to je sterilne prostredie. Zmizol cierny humor. Stratila sa satira, zmizla muzika, stratili sa fotky, ktore davali stipku korenia medzi texty. Ludia stale pisu a pisu sterilizovane texty. Su korektni a nudni…Tato transformacia prostredia ma zase privadza k nadpisu tohto blogu. Radsej v tomto bode ukoncim svoje zamyslenie, ale nie rezignovane-to mi nie je vlastne.

Nezabudnime ako zomrel p. Chovanec

19.06.2024

Na aktualnom Europskom sampionate vo futbale sme porazili Belgicko. Skvele-Slovaci. Niekto moze polemizovat, ze nas zachranila videoanalyza, ktora odhalila porusenie pravidiel superom. Ano-video je uz zabehanou technologiou pre rozhodcov, pomohla nam aj technika, ale vykon na ihrisku bol zasadnym faktorom vitazstva. …väzenska cela malych rozmerov v Belgicku mala tiez funkcnu kameru. Mala, [...]

Poslanecke frakcie v Bruseli

09.06.2024

Preco tam funguje tento system? Chapem, vnutrostatna politika vyzaduje system koalicnych dohod, ved Smer, Hlas a SNS vytvorili koaliciu. V Cesku vytvorili dokonca az „pätikolku“. Polski kamarati z prace mi vysvetlovali koalicnu zostavu u nich-v Polsku. To su zabehane metody v celej Europe, v intenciach vnutornej politickej praxe. Preco vsak Europsky parlament potrebuje zdruzovat [...]

Premier Fico je demon

08.06.2024

Po udalostiach v dome novinara Kuciaka, kde on a jeho snubenica Kusnirova boli zastreleni zacala demonizacia politika Fica. Aj jeho suputnika Kalinaka. Bol oznaceny za „svinu“ a nepriameho vinnika. Bol spojeny s talianskou mafiou(spekulativne). Medialna svorka aktivovala krivym obvinenim ulice,namestia. Spominate si na 2018… Vyustilo to do rezignacie a stranickych presunov. [...]

Hory / Turistika /

Poľská turistka uviazla v ťažkom teréne vo Vysokých Tatrách, noc prečkala v horách

23.06.2024 20:05

Keďže 49-ročná žena disponovala vybavením na núdzové bivakovanie a po dohode s ňou, že je schopná prečkať noc v horách, záchrannú akciu odložili.

mimoriadne1, mim1, streľba, vražda, prepadnutie, zbraň, náboj, výstrel, nábojnica

V ruskom Dagestane sa strieľalo, horeli synagógy. Zomrelo šesť policajtov a pravoslávny kňaz

23.06.2024 18:28, aktualizované: 20:20

Dagestanský prezident Sergej Melikov uviedol, že neznámi útočníci sa útokmi v Derbente a Machačkale pokúsili destabilizovať situáciu v spoločnosti.

blesk. búrka

Silné búrky si počas víkendu vyžiadali v Poľsku najmenej troch zranených

23.06.2024 18:07

Záchranné zložky mali takmer 2 200 zásahov len v priebehu soboty, keď museli zasahovať pri zaplavených cestách či budovách.

Andrej Babiš

Prieskum: Júnové voľby v Česku by s výrazným náskokom vyhralo hnutie ANO

23.06.2024 15:40

Prieskum odhadol volebnú účasť na 59 percent.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 149489x
Priemerná čítanosť článkov: 1993x

Autor blogu

Kategórie