Založ si blog

Nastastie to nebol profik…

Nech si ludia myslia, ze pisem zdanlivo cynicky, chladne, ale je mi to jedno. Moj vnutorny svet nebude odhaleny. A podme uz In medias res, teda priamo k jadru veci. K ozvenam vcerajsieho dna.

Ten strelec nebol profesional. Ten by pouzil kvalitnejsiu zbran. Bol by chladnokrvnejsi a presnejsi. A bol by uspesny. Nastastie a vdaka zhode okolnosti pravdepodobne premier prezije. Dufam, ze projektil nezasiahol miechu, to mohlo vzniknut odrazom strely od rebra,alebo kosti panvy. Alebo priestrelom priamo. Dufam, ze premier nebude mat trvale nasledky po zraneniach.

Ocenujem vyjadrenie ministrov Estoka a Kalinaka na dnesnej tlacovej konferencii. Obzvlast v poslednych 15minutach, ked odpovedali BBC, Markize a Ceskej televizii. Predcasne uzavery nerobim, myslim na zdrav.stav premiera a prajem mu uzdravenie/silu znasat bolest/nezlomnost ducha. Viem, ze je odolny chlap.

Ceska tiskova kancelař

26.09.2024

V skratke je to CTK nas dnes informuje; potapaci(amaterski potapaci), v zatvorke upozornujem citatelov, aby ani na chvilu neuvazovali o profesionaloch, alebo ex profikoch s armadnym vycvikom, takze tito potapaci „vypli“ Nord Stream. Bola to akcia-utok na legitimny rusky ciel. Sice trocha aj nemecky ciel, lebo podmorske rury viedli do Nemecka, no to uz je vedlajsie. O informacii nemame [...]

Medzinarodny ustav pre vitazstvo Ukrajiny

20.09.2024

Fakt som netusil o jeho existencii. Kedze vsak citam objektivne a vyvazene spravodajstvo, tak som sa dozvedel prave dnes, ze existuje. No necham absurdny humor na pokoji, aj sarkazmus necham spat. Preskocim na inu temu a inu lokalitu. Vybuchovali komunikacne zariadenia. Boj Izraela proti Hizballahu sledujem okrajovo. Predstavil som si po tychto udalostiach hypoteticky situacny dej. Napriklad [...]

On potrebuje 14 brigad

16.09.2024

A vyzbrojene boli z poslednych balickov pomoci iba 4. Informaciu podavam, ako cerstvo upecenu v jednom denniku(…byvaly mienkotvorny). Fascinujuce herecke etudy predvadza ten byvaly komik a producent zabavneho priemyslu. V posl. dnoch zase dalsie problemy sveta ustupili pozornosti, v imaginarnych svetlach reflektorov stoji hlavna svetova „hviezda“ v zelenom kostyme. Nie je [...]

Miloš Zeman, Robert Fico

Zeman vítal gratulantov k svojej osemdesiatke, medzi prvými boli Fico s Kaliňákom

28.09.2024 16:14

Bývalý český prezident Miloš Zeman, ktorý bol ako v Česku prvý zvolený v priamej voľbe, oslavuje v sobotu 80 rokov.

Medveď hnedý

Medveď behá v parku v Trenčianskych Tepliciach, upozorňuje polícia

28.09.2024 15:46

"V miestnom parku v Trenčianskych Tepliciach bol oznámený výskyt medveďa hnedého, ktorý mal vybehnúť z lesa do potoka," uvádza polícia.

nádcha, chrípka, choroba, prechladnutie, vreckovky, covid, muž

Nemocnice a lekári sa pripravujú na chrípkovú sezónu, situáciu zhoršuje covid. Kde sa dá zaočkovať a ako kombinovať vakcíny?

28.09.2024 15:00

V októbri sa "oficiálne" začína chrípková sezóna, ale nárast prípadov respiračných ochorení lekári a nemocnici evidujú už od začiatku septembra

Andrej Danko

Tomáš: Danko bude útočiť na Hlas, kým nedostane funkciu. SNS tvrdí, že len kritizuje Tomášovu zlú legislatívu

28.09.2024 14:50

Erik Tomáš označil stupňujúce sa útoky SNS smerom k Hlasu za dôsledok urazenosti Andreja Danka, že nedostal post predsedu NR SR.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 96
Celková čítanosť: 194671x
Priemerná čítanosť článkov: 2028x

Autor blogu

Kategórie