Založ si blog

Ceska tiskova kancelař

V skratke je to CTK nas dnes informuje; potapaci(amaterski potapaci), v zatvorke upozornujem citatelov, aby ani na chvilu neuvazovali o profesionaloch, alebo ex profikoch s armadnym vycvikom, takze tito potapaci „vypli“ Nord Stream. Bola to akcia-utok na legitimny rusky ciel. Sice trocha aj nemecky ciel, lebo podmorske rury viedli do Nemecka, no to uz je vedlajsie. O informacii nemame uvazovat, mame ju akceptovat-potom sme obcania s tym spravnym nazorom…preberame medialny narativ. Sme ti so spravnym nazorom a tesime sa. Rus skodoval. Huraaaa!!

Ja, dezolat a kremelsky agent to neakceptujem. Jeden novinarsky veteran, legenda skutocnej zurnalistiky ma u mna silnejsie renome, nez ma kompletna CTK, SITA aj Reuters spolu.

Seymour H.

…nedame si dnes od CTK aj tu o Siedmych trpaslikoch a Snehulienke? V takej zurnalistickej verzii? Ved na jachte Andromeda(z jej paluby sa amateri potapali k potrubiam), bola aj jedna zena-nazvime ju napr. Snehulienka. Trpaslici neboli sice, no par chlapov na jachte bolo. Tak dobru noc mile deticky a…posluchajte mamicku.

Medzinarodny ustav pre vitazstvo Ukrajiny

20.09.2024

Fakt som netusil o jeho existencii. Kedze vsak citam objektivne a vyvazene spravodajstvo, tak som sa dozvedel prave dnes, ze existuje. No necham absurdny humor na pokoji, aj sarkazmus necham spat. Preskocim na inu temu a inu lokalitu. Vybuchovali komunikacne zariadenia. Boj Izraela proti Hizballahu sledujem okrajovo. Predstavil som si po tychto udalostiach hypoteticky situacny dej. Napriklad [...]

On potrebuje 14 brigad

16.09.2024

A vyzbrojene boli z poslednych balickov pomoci iba 4. Informaciu podavam, ako cerstvo upecenu v jednom denniku(…byvaly mienkotvorny). Fascinujuce herecke etudy predvadza ten byvaly komik a producent zabavneho priemyslu. V posl. dnoch zase dalsie problemy sveta ustupili pozornosti, v imaginarnych svetlach reflektorov stoji hlavna svetova „hviezda“ v zelenom kostyme. Nie je [...]

Kam zmizol aktualny prezident?

12.09.2024

Bod zlomu nastal tesne po debatnom suboji ex prezidenta D. T. versus sucasna hlava statu, ktorym je prezident J. B. Stale este v urade vykonava jeho statnicke povinnosti a „sefuje“ zemeguli? Nacasovanie pokusu o atentat na D. T. a az ostentativna asistencia policajnych+ochrankarskych specialistov pocas pripravy strelca k akcii,rozhodne nebolo nahodne. Kandidat vsak stastne prezil. [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje

28.09.2024 10:20, aktualizované: 11:15

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 96
Celková čítanosť: 194632x
Priemerná čítanosť článkov: 2027x

Autor blogu

Kategórie