Založ si blog

Uz pred rokom dochadzali Rusku rakety

Tak sa citim zneisteny, lebo nase, Ceske aj anglicky pisuce mienkotvorne weby seriozne, objektivne minuly rok pisali, ze okupanti uz nemaju bojovy arzenal. Ak maju, tak iba na obmedzeny cas. Dokonca sa objavila pri bojoch v okoli Bachmutu senzacia-niektori Ruski vojaci uz pouzivali polne lopatky v boji na blizko. Mozno ich vraj vrhali, ako praveki muzi-na dialku.

Podme spät k mojmu zneisteniu. Dnes citam aktualne a objektivne spravodajstvo. Rusko bude mat zdroje na vojnu aj v r.2025. Asi sa mam citit vystrasene. Ved ti barbari zase zmontovali dost novych rakiet, pouzili nove cipy z praciek a mikrovlniek-potom trafili tu nemocnicu…Keby mali poriadnu techniku, urcite trafia nejaky vojensky sklad…Urcite zautocia aj na demokraticku Europu. S. Korea im doda dalsie delostrelecke naboje. Iran drony. Vsade robia tzv. Hybridnu vojnu, musime sa bat. Nie iba strach, dnes je politicky spravne z celej duse nenavidiet Putina a jeho rezim. Lebo tak je to spravne!

Pridajme si anketu. Pise tento bloger:

a, Absurdne,lebo uzil nejaky alkoholicky napoj

b, Absurdne,pretoze nicomu nerozumie

c, Absurdne,lebo tak chce pisat

On potrebuje 14 brigad

16.09.2024

A vyzbrojene boli z poslednych balickov pomoci iba 4. Informaciu podavam, ako cerstvo upecenu v jednom denniku(…byvaly mienkotvorny). Fascinujuce herecke etudy predvadza ten byvaly komik a producent zabavneho priemyslu. V posl. dnoch zase dalsie problemy sveta ustupili pozornosti, v imaginarnych svetlach reflektorov stoji hlavna svetova „hviezda“ v zelenom kostyme. Nie je [...]

Kam zmizol aktualny prezident?

12.09.2024

Bod zlomu nastal tesne po debatnom suboji ex prezidenta D. T. versus sucasna hlava statu, ktorym je prezident J. B. Stale este v urade vykonava jeho statnicke povinnosti a „sefuje“ zemeguli? Nacasovanie pokusu o atentat na D. T. a az ostentativna asistencia policajnych+ochrankarskych specialistov pocas pripravy strelca k akcii,rozhodne nebolo nahodne. Kandidat vsak stastne prezil. [...]

Porovnavanie informacii a ich vyhodnocovanie

10.09.2024

Priznam sa, ze kazdy den, okrem tych dni stravenych na chate v lese, na motorke, ci pri relaxe v bazene si vyhladavam nove reportaze. Nove spravy a videa. Napriklad jedno byvale mienkotvorne medium pise v kazdodennej rubrike o stratach zivej sily okupantov(Ruski vojaci). Ciselny udaj o mrtvych a zranenych je denne aktualizovany-teraz sa uz pohybujeme na cisle 630 000. Numericke odhady su [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 94
Celková čítanosť: 190278x
Priemerná čítanosť článkov: 2024x

Autor blogu

Kategórie