Založ si blog

Porovnavanie informacii a ich vyhodnocovanie

Priznam sa, ze kazdy den, okrem tych dni stravenych na chate v lese, na motorke, ci pri relaxe v bazene si vyhladavam nove reportaze. Nove spravy a videa. Napriklad jedno byvale mienkotvorne medium pise v kazdodennej rubrike o stratach zivej sily okupantov(Ruski vojaci). Ciselny udaj o mrtvych a zranenych je denne aktualizovany-teraz sa uz pohybujeme na cisle 630 000. Numericke odhady su prezentovane na socialnej sieti armady UA. Nemoze existovat pravdivejsi zdroj! Alebo existuje niekde? Ved o pravde sa nepochybuje, ked ma zltu a modru farbu.

Pred niekolkymi dnami sa vsak k teme vyjadril aj minister obrany USA Floyd Austin. A to je veru nejaka kapacita. Jeho cislo je 350 000. Celkom rozdielne „numero“. Skusme si dat aj tuna pod blogom malu anketu-inspirujme sa profesionalnou zurnalistikou.

Anketa:

a. 630 tisic…ano/nie

b. 350 tisic…ano/nie

c. uplne iny ciselny udaj(…to nie je mozne! )…ano/nie

Som zase zmäteny. Seriozne a vyvazene spravodajstvo by predsa nepouzilo fabulaciu a mystifikaciu citatelov v solidnom denniku. To nie je mozne.

On potrebuje 14 brigad

16.09.2024

A vyzbrojene boli z poslednych balickov pomoci iba 4. Informaciu podavam, ako cerstvo upecenu v jednom denniku(…byvaly mienkotvorny). Fascinujuce herecke etudy predvadza ten byvaly komik a producent zabavneho priemyslu. V posl. dnoch zase dalsie problemy sveta ustupili pozornosti, v imaginarnych svetlach reflektorov stoji hlavna svetova „hviezda“ v zelenom kostyme. Nie je [...]

Kam zmizol aktualny prezident?

12.09.2024

Bod zlomu nastal tesne po debatnom suboji ex prezidenta D. T. versus sucasna hlava statu, ktorym je prezident J. B. Stale este v urade vykonava jeho statnicke povinnosti a „sefuje“ zemeguli? Nacasovanie pokusu o atentat na D. T. a az ostentativna asistencia policajnych+ochrankarskych specialistov pocas pripravy strelca k akcii,rozhodne nebolo nahodne. Kandidat vsak stastne prezil. [...]

Dron, ktoreho nazov ma problem Rus vyslovit

31.08.2024

Mam veru taky zvyk, ze kazdy den si nieco precitam z objektivneho a vyvazeneho spravodajstva. Posledne 4roky sa zaroven venujem aj sledovaniu roznych relacii dezolatov a videi od plochozemcov. Nasledne si urobim triedenie informacii. Co ma tak zaujalo na drone, ktoreho nazov aj ja mam problem vyslovit? Jeho medialna prezentacia pokracuje v tradicnej linii posilnovania bojoveho ducha, je z toho [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 94
Celková čítanosť: 190874x
Priemerná čítanosť článkov: 2031x

Autor blogu

Kategórie