Založ si blog

Polarizacia

Este vyraznejsia polarizacia spolocnosti

…nez v rokoch 2020 a 2021. Vtedy narod slovensky prezival tazke roky pod vedenim plagiatorskej, nedovzdelanej koalicie. Samozrejme, rozhodovacie metody psychicky labilneho sociopata z Trnavy rozdelovali ludi. Vtedy som predpokladal, ze Slovensko uz nemoze postupit do dalsieho levelu nenavisti aj nazhromazdenej zlosti. Ale vsetko kulminuje s koncom tohto leta.

Takze sme sa dopotacali az k predcasnym volbam:-) tackavym krokom. A tie volby pridu az takmer po 10-tich mesiacoch, od vyslovenia nedovery vlade(dec.2020). Preco to tahanie casu? Coskoro bude okt.2023…verejnost uz podlieha emocnemu tlaku,agresivne sa vyhranuju dva vyrazne tabory. PS a Smer. Dalsich niekolko stran hra vedlajsiu ulohu.

Otvorene pisem aj v komentaroch-som uz na 100% rozhodnuty zvolit Smer a tato konzistencia je u mna takmer cely rok rovnaka. Oddana loajalita k progresivnej prezidentke, jej vlade a ich zahranicna podpora je pre mna absolutne nepripustna. Nedam sa vsak vyprovokovat k agresivne-impuzivnej reakcii.

Nemrhajte energiu na roztrzky. Pri citani vidim tolko zbytocnych hejterov. Stale dufam, ze progresivcov a SAS porazime-my volici pronarodne orientovanych stran. A nestane sa nic fatalne, nedavajte im zamienky. Zostante pokojni. V zivom kontakte, aj virtualne…dakujem:-)

Trestne stihana prazska ucitelka oslobodena aj po dalsom pojednavani

07.05.2024

Uz po druhy krat, pretoze uz predosly verdikt sudu v Prahe oslobodil pani Bednarovu. Vcera 6 Maja, opät to iste rozhodnutie. Odvolanie po predoslom pojednavani podal statni zastupce(prokurator), nespokojny s oslobodzovacim rozsudkom. Ucitelke hrozil 8 mesacny podmienecny trest odnatia slobody a naviac 5 rokov zakazu vykonavania ucitelskej praxe. Opät vsak statni zastupce musel zniest PREHRU. [...]

E.Kalinak, L. Blaha, alebo J.Lasakova?

02.05.2024

Dilematicke rozhodovanie. Skusim to genderovo vyvazene. Judita L. a k nej jedneho chlapa. Hoci aj Erik a Lubos by mohli byt zakruzkovani a Juditka potom zostane na ocot? Dobre, Vazeni citatelia-trochu vaznosti do toho blogu…Pisem o bliziacich sa volbach, ktore uz pripominam od skromnych oslav vitazneho Pelleho. Mna mozete ignorovat, mozete ma urazit aj dehumanizovat. Som zvyknuty, lebo po [...]

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

damask, sýria

Sýria zostrelila izraelské rakety vypálené z Golanských výšin na Damask

09.05.2024 09:01

Izrael podnikol na Sýriu v uplynulých rokoch množstvo náletov, ktorých cieľom boli zväčša armádne pozície a Iránom podporovaní militanti.

občianske hliadky

Rómske občianske hliadky sa vracajú do ulíc, starostom sa uľaví

09.05.2024 09:00

Dobré skúsenosti s občianskymi hliadkami mali starostovia viacerých obcí a ich reštart vítajú.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Lykožrút požiera ďalšie oblasti na Slovensku, lesníci chystajú rázny zásah. Hľadajú aj vinníkov

09.05.2024 08:35

Lykožrútová kalamita sa rozšírila do ďalších oblastí. LESY SR okrem zásahu skúmajú, či to nebude na trestné oznámenie.

Christijan Mickoski

V Severnom Macedónsku vyhrala voľby pravicová opozícia

09.05.2024 07:09

Voličov voči vládnucej strane popudila aj pretrvávajúca korupcia a pomalý rozvoj krajiny.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 128341x
Priemerná čítanosť článkov: 2037x

Autor blogu

Kategórie