Založ si blog

Moj interny boj proti dezinformaciam

Vzdy, ked sa z centraly ozve kompetentna eurokomisarka(p. Věra J.), ktora ma na starost nazorovu cistotu, tak si pripomeniem vizionarsky roman…1984. Aka je vlastne ideologicka vizia a prakticka pracovna prax toho uradu p. Věry?

Ludia v Europe potrebuju usmernovanie. A alternativne media su hrozbou. Aj socialne media musia byt vhodne „moderovane“. V tomto spocivaju ciele institucie myslienkovej cistoty. Obrazne nas vezme za ruku a prevedie informacnym smetiskom-k vhodnym nazorom. Samozrejme, viem o co ide skutocne. Pekne, v cukrovych slovickach zabalenu metodiku zamykania ust… Nezlucitelne s mojim vnutornym nastavenim!

No ale ja mam svojraznejsie metody-nechavam sa napr. dezinformovat cielene, ked si obcas pozriem spravodajstvo CT24. Alebo sem-tam nasu statnu TV. A naopak, nechavam sa informovat kvalitou alternativy. A zvycajne v troch jazykoch. Slovensky. Cesky. Anglicky. V ruskom jazyku mam problem, lebo malo rozumiem hovorenemu slovu. V anglictine to nemam dokonale tiez a pracujem na zlepsovani vnimania-kvalitny zdroj pokojne zapnem opakovane.

Blog mozem pokojne ukoncit s konstatovanim, ze som dezolat a mozno aj putinovsky agent:-)) Hrozne-stale sa ma nedari prevychovat, som volicom vladnej koalicie, v prezidentskych volbach mam na Slovensku jasno a v tych americkych iba cisto na dialku nazorovo podporim D.Trumpa. Tu uz niet co dodat, asi som hrozbou spolocnosti:-)) Hybridnou…

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124359x
Priemerná čítanosť článkov: 2039x

Autor blogu

Kategórie