Založ si blog

1800 komentarov…

Je Utorok, 12.3. 2024 a blog zacinam pisat tesne pred polnocou.

Pisem a sucasne pocuvam rozhovor nasho premiera s redaktorom Danisom. Paralelne vnimam audio, prsty zatial klepu na klavesnicu. Aktualne ma rozhovor s premierom Ficom uz daleko viac, nez 100tisic zhliadnuti. Je zrejme, ze ludia reaguju. Podla mnohych komentarov rozhovor videlo aj dost ceskych obcanov-je vidiet ich reakcie. Tato spätna väzba je neocenitelna

Necham podrobnejsi rozbor teraz bokom, zameriam sa na nazorove spektrum komentujucich. V prvom rade velmi ocenujem platformu, ktora video sprostredkovala. Cenim si velmi otvorenost platformy, kedze umoznuje „vox populi“. Je umoznene vyjadrit nazor. Toto uz nebyva beznou praxou. Preco? Preco niektori neumoznuju ohlasy verejnosti? Obavy a neistota:-)

Hypoteticky…mam od zajtra svoj kanal-vlastny priestor, kde sa postavim pred kameru(hoci nie som realne extrovert). Urobim vlastnu relaciu. Rozhodne komentare povolim. Preco? Je to podstatne, pre dalsiu pracu. Nebat sa negativnych ohlasov, nepanikarit:-) Budu aj pozitivne, vznikne interakcia, budu aj negativne. Zachovam chladnu hlavu, skrotim emocie, urobim svoju robotu…tu konci „moja hypoteza“ a preskocim k realnej robote D. Danisa.

Vyborny novinar. Okrem prirodzenej inteligencie ma cit pre dialog. Nie je aktivisticky. V nasich regionalnych koncinach, kde je pomerna mala mnozina divakov a citatelov, on robi nadpriemernu zurnalistiku. Pod blogom este upozornim na inych zurnalistov z Ceska-nechcem to urobit priamo v tomto texte. Rad by som upozornil na dalsich anglicky hovoriacich, nezavislych zurnalistov, ale opatrnost ma brzdi(eufemizmus, v skutocnosti ma brzdi nieco horsie nez opatrnost).

Skoncim sarkasticky. Dobrych minimalne 30 redaktorov a redaktoriek-tych z nasich sukromnych aj statnej TV by Danis mohol vziat na vzdelavaciu prax, nieco ako doucovanie, ale darmo by sa on namahal…Nemaju na to mentalne, ani osobnostne. A degradovali remeslo!

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124439x
Priemerná čítanosť článkov: 2040x

Autor blogu

Kategórie