Založ si blog

Volim az v druhom kole

Nejde o to, ze nechcem, ide o to, ze nemozem ist na Slovensko kedykolvek. Aj tak sa zameriavam na to rozhodujuce, to sa udeje v druhom-aprilovom kole.

Som divny clovek. Strange… Vobec netusim, co frci na Facebooku. Nemam prehlad o statusoch na sieti X. Vecerne spravy v TV vidim mozno 2-3krat za mesiac. Pred par dnami som sa pustil do citania knihy „Usporiadanie sveta“. Autor bol vyznamny vladny poradca, este skor bol znamy univerzitny profesor, politolog a v r. 1973 dostal Nobelovu cenu. Karierny zivot oslnivy. Plne respektujem jeho schopnosti a manipulacnu genialitu, no viac asi mozem napisat v inom blogu, lebo dnesny je o volbach na Slovensku.

Od zverejnenia kandidatov na prezidenta Slovenskej republiky mam okamzite jasno. A to sa nebranim v zivote improvizacii. Rychlej intuitivnej volbe. Spontanne riesenia boli pri sporte adrenalinom:-) Vo vztahu, s partnerkou afrodiziakom:-) Pri rozhodovani v politickej sfere NIE improvizacii. Cista, chladna racionalita. V mnozine kandidatov nikoho nemam. Na marketing a reklamu sa nedam namotat. Pre kreativcov reklamy som absolutne tvrdy oriesok-kampane pre masy ignorujem, som svojhlavy, metody podprahoveho vplyvu detekujem.

Zaverom? Je to rovnaky situacny model, aky prebehol minulu jesen. Prisiel som domov, obliekol sa adekvatne k udalosti, vzal obciansky a zvolil som SMER. Uz davno rozhodnuty, bez vnutornej polemiky. Teraz-v aprili pridem domov a zvolim Pelegriniho, nech su kampane ake chcu:-))zaujimavy pripad je Harabin…celkom kvalitny pravnik,vedomostne vybaveny dobre-v tom nemam problem. Je vsak hadavy typ. Vyzaruje vnutorny nepokoj. A prezident zazije mnoho situacnych scenarov. Musi potlacit impulzivnost, musi pokojne dychat, nekricat. A definitivne skoncim blog otazkou citatelom: Co nazorovo poviete na vcerajsi dalsi monolog Zoroslava? A nie je to k vaznemu zamysleniu, ten cely kontext v jeho videu?

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124352x
Priemerná čítanosť článkov: 2039x

Autor blogu

Kategórie