Založ si blog

Newspeak

Tak dnes sa nam rozhovorila mienkotvorna sefka byvaleho mienkotvorneho dennika. Zakodujem jej identitu do pismen B.B. Naco menovat, ved citatelia poznaju nasu medialnu scenu. Sme maly stat. Domyslite si.

Vyliala si svoje srdiecko. Zla vlada chce obmedzovat slobodu informovania. Minister Estok debatoval s extremistom. Strasne sa prehresil a ohrozil na Slovensku demokraticke hodnoty. Pozn. Ja som prave dnes sledoval podcast prave toho inkriminovaneho extremistu. Asi tiez ohrozujem slovensku demokraciu. Sefka B.B. citlivym hlaskom hovorila o kolegyni Hanzelovej, az som mal slzy na krajicku. Ten hrozny dezinformator je vraj hladany v Anglicku policiou. Preboha! A on-ten jeden hnusny alternativec si chodi po Londyne a este si dovoli natacat tie jeho dezinformacne konspiracie. Skoro kazdy den.

B.B. nemohla opomenut temu zvyseneho monitorovania konspiratorov a sprisnenia legislativy v posvätnom Bruseli-centrale neposkvrnenej demokracie, aby sme tych extremistov uz poriadne umlcali. Nepovedala ake su parametre nevhodnych nazorov, kto ich urci a definuje. To nevadi, podstatne je aby boli odstranene. Institucia na posudzovanie sa este vymysli a nainstaluje do mechanizmu aparatu(…toto si myslim ja, preto pouzitie zatvorky).

Pani B.B. sa mi nepaci. Asi som ten povestny typicky dezolatny nevzdelanec na socialnych davkach, lebo v osvieteneckych kruhoch sa ona paci. V lepsej, progresivnej spolocnosti je celebritou.

Poslanecke frakcie v Bruseli

09.06.2024

Preco tam funguje tento system? Chapem, vnutrostatna politika vyzaduje system koalicnych dohod, ved Smer, Hlas a SNS vytvorili koaliciu. V Cesku vytvorili dokonca az „pätikolku“. Polski kamarati z prace mi vysvetlovali koalicnu zostavu u nich-v Polsku. To su zabehane metody v celej Europe, v intenciach vnutornej politickej praxe. Preco vsak Europsky parlament potrebuje zdruzovat [...]

Premier Fico je demon

08.06.2024

Po udalostiach v dome novinara Kuciaka, kde on a jeho snubenica Kusnirova boli zastreleni zacala demonizacia politika Fica. Aj jeho suputnika Kalinaka. Bol oznaceny za „svinu“ a nepriameho vinnika. Bol spojeny s talianskou mafiou(spekulativne). Medialna svorka aktivovala krivym obvinenim ulice,namestia. Spominate si na 2018… Vyustilo to do rezignacie a stranickych presunov. [...]

Nieco na zamyslenie o dehumanizacii a nenavisti…

31.05.2024

UPOZORNENIE Tento nasledujuci text je reprodukciou verejnych nazorov umiestnenych do verejneho priestoru. NIE mojich nazorov, ale inej osoby. Nezdielam teda svoje myslienky, ale upozornujem na extremisticke myslienky potencialne nebezpecnej osoby. Zaujimaju ma reakcie citatelov, ktore budu slusne a dodrzujuce pravidla tejto platformy. Tolko moj predslov. Nasleduje citacia: 10.5. Zda sa mi, ze [...]

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 74
Celková čítanosť: 147431x
Priemerná čítanosť článkov: 1992x

Autor blogu

Kategórie