Založ si blog

Moj interny boj proti dezinformaciam

Vzdy, ked sa z centraly ozve kompetentna eurokomisarka(p. Věra J.), ktora ma na starost nazorovu cistotu, tak si pripomeniem vizionarsky roman…1984. Aka je vlastne ideologicka vizia a prakticka pracovna prax toho uradu p. Věry?

Ludia v Europe potrebuju usmernovanie. A alternativne media su hrozbou. Aj socialne media musia byt vhodne „moderovane“. V tomto spocivaju ciele institucie myslienkovej cistoty. Obrazne nas vezme za ruku a prevedie informacnym smetiskom-k vhodnym nazorom. Samozrejme, viem o co ide skutocne. Pekne, v cukrovych slovickach zabalenu metodiku zamykania ust… Nezlucitelne s mojim vnutornym nastavenim!

No ale ja mam svojraznejsie metody-nechavam sa napr. dezinformovat cielene, ked si obcas pozriem spravodajstvo CT24. Alebo sem-tam nasu statnu TV. A naopak, nechavam sa informovat kvalitou alternativy. A zvycajne v troch jazykoch. Slovensky. Cesky. Anglicky. V ruskom jazyku mam problem, lebo malo rozumiem hovorenemu slovu. V anglictine to nemam dokonale tiez a pracujem na zlepsovani vnimania-kvalitny zdroj pokojne zapnem opakovane.

Blog mozem pokojne ukoncit s konstatovanim, ze som dezolat a mozno aj putinovsky agent:-)) Hrozne-stale sa ma nedari prevychovat, som volicom vladnej koalicie, v prezidentskych volbach mam na Slovensku jasno a v tych americkych iba cisto na dialku nazorovo podporim D.Trumpa. Tu uz niet co dodat, asi som hrozbou spolocnosti:-)) Hybridnou…

90-te roky a nasledky velkej amnestie

11.05.2024

Trufam si proklamovat, ze prilis vela „slnieckarskeho“ videnia a konania je kontraproduktivne pre spolocnost. V suvislostiach sa k tomu dostanem v texte…V r. 1989 som zmaturoval a hned aj pracoval, takze nasledujucu dekadu si dobre pamätam. Samozrejme, ved mlady clovek to svoje obdobie po 20-ke preziva intenzivne. Velmi dobre si spominam na Havlovu amnestiu, na prepustenie [...]

Ukrajina musi vyhrát, nebo se udrzet…

10.05.2024

„Ukrajina musi vyhrat, nebo se udrzet, aby se Rusove nedostali na hranici Ciernej pri Cope.“ Nadpis musim hned vysvetlit, lebo je v uvodzovkach-nie je moj, ale je pozicany od Vladimira Votapka. Asi takmer vsetci z citajucich, ktori na tomto webe sleduju rubriku spravy vedia kto je general Macko. Genialny analytik, precizne objektivny. Aj nam-plochozemcom dokaze vysvetlit ako je to s [...]

Trestne stihana prazska ucitelka oslobodena aj po dalsom pojednavani

07.05.2024

Uz po druhy krat, pretoze uz predosly verdikt sudu v Prahe oslobodil pani Bednarovu. Vcera 6 Maja, opät to iste rozhodnutie. Odvolanie po predoslom pojednavani podal statni zastupce(prokurator), nespokojny s oslobodzovacim rozsudkom. Ucitelke hrozil 8 mesacny podmienecny trest odnatia slobody a naviac 5 rokov zakazu vykonavania ucitelskej praxe. Opät vsak statni zastupce musel zniest PREHRU. [...]

Zuckerberg

Zakladateľ Facebooku má 40 rokov. Ako darček si kúpil jachtu za 300 miliónov

14.05.2024 08:00

Mark Zuckerberg si k narodeninám zadovážil luxusnú loď, ktorú vyrobili na objednávku ruského oligarchu. Zaplatená cena je však preňho maličkosť, vráti sa mu už za tri mesiace.

Kuznecov

Začína sa čistka generálov? Po zosadení Šojguho zatkli šéfkádrováka ministerstva obrany

14.05.2024 07:25

Kukláči násilne vnikli do vily generála Kuznecova, vytiahli ho z postele a aj s manželkou odviedli na výsluch.

kolóna, Zvolen

Dlhé kolóny vo Zvolene sú pre šoférov skúškou nervov. Oprava mosta tam potrvá do októbra

14.05.2024 07:00

Práce ešte len odštartovali, no šoférom už teraz „tečú“ nervy. Pri pomyslení, že to potrvá celé mesiace, sa chytajú za hlavu.

Zuzana Dolinková, Martina Šimkovičová

Hlasovací trojboj: Ministerky odvolávanie ustoja, osud FPU je spečatený. Hlas ustúpil, SNS si musí dávať pozor

14.05.2024 06:00

Podľa politológ síce leží zodpovednosť v prípade FPU na pleciach SNS, no ak si pri riadení fondu nedá pozor, môžu tu vzniknúť podobné podozrenia z klientelizmu a netransparentnosti ako v minulosti.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 132013x
Priemerná čítanosť článkov: 2031x

Autor blogu

Kategórie