Založ si blog

Newspeak

Tak dnes sa nam rozhovorila mienkotvorna sefka byvaleho mienkotvorneho dennika. Zakodujem jej identitu do pismen B.B. Naco menovat, ved citatelia poznaju nasu medialnu scenu. Sme maly stat. Domyslite si.

Vyliala si svoje srdiecko. Zla vlada chce obmedzovat slobodu informovania. Minister Estok debatoval s extremistom. Strasne sa prehresil a ohrozil na Slovensku demokraticke hodnoty. Pozn. Ja som prave dnes sledoval podcast prave toho inkriminovaneho extremistu. Asi tiez ohrozujem slovensku demokraciu. Sefka B.B. citlivym hlaskom hovorila o kolegyni Hanzelovej, az som mal slzy na krajicku. Ten hrozny dezinformator je vraj hladany v Anglicku policiou. Preboha! A on-ten jeden hnusny alternativec si chodi po Londyne a este si dovoli natacat tie jeho dezinformacne konspiracie. Skoro kazdy den.

B.B. nemohla opomenut temu zvyseneho monitorovania konspiratorov a sprisnenia legislativy v posvätnom Bruseli-centrale neposkvrnenej demokracie, aby sme tych extremistov uz poriadne umlcali. Nepovedala ake su parametre nevhodnych nazorov, kto ich urci a definuje. To nevadi, podstatne je aby boli odstranene. Institucia na posudzovanie sa este vymysli a nainstaluje do mechanizmu aparatu(…toto si myslim ja, preto pouzitie zatvorky).

Pani B.B. sa mi nepaci. Asi som ten povestny typicky dezolatny nevzdelanec na socialnych davkach, lebo v osvieteneckych kruhoch sa ona paci. V lepsej, progresivnej spolocnosti je celebritou.

90-te roky a nasledky velkej amnestie

11.05.2024

Trufam si proklamovat, ze prilis vela „slnieckarskeho“ videnia a konania je kontraproduktivne pre spolocnost. V suvislostiach sa k tomu dostanem v texte…V r. 1989 som zmaturoval a hned aj pracoval, takze nasledujucu dekadu si dobre pamätam. Samozrejme, ved mlady clovek to svoje obdobie po 20-ke preziva intenzivne. Velmi dobre si spominam na Havlovu amnestiu, na prepustenie [...]

Ukrajina musi vyhrát, nebo se udrzet…

10.05.2024

„Ukrajina musi vyhrat, nebo se udrzet, aby se Rusove nedostali na hranici Ciernej pri Cope.“ Nadpis musim hned vysvetlit, lebo je v uvodzovkach-nie je moj, ale je pozicany od Vladimira Votapka. Asi takmer vsetci z citajucich, ktori na tomto webe sleduju rubriku spravy vedia kto je general Macko. Genialny analytik, precizne objektivny. Aj nam-plochozemcom dokaze vysvetlit ako je to s [...]

Trestne stihana prazska ucitelka oslobodena aj po dalsom pojednavani

07.05.2024

Uz po druhy krat, pretoze uz predosly verdikt sudu v Prahe oslobodil pani Bednarovu. Vcera 6 Maja, opät to iste rozhodnutie. Odvolanie po predoslom pojednavani podal statni zastupce(prokurator), nespokojny s oslobodzovacim rozsudkom. Ucitelke hrozil 8 mesacny podmienecny trest odnatia slobody a naviac 5 rokov zakazu vykonavania ucitelskej praxe. Opät vsak statni zastupce musel zniest PREHRU. [...]

Kami Rita šerpa

Nepálsky šerpa Kami Rita pokoril vlastný rekord, na Mount Evereste stál už 29-krát

12.05.2024 22:49

Známy horolezec Kami Rita má na svojom konte aj niekoľko ďalších osemtisícoviek.

voľby, katalánsko

Voľby v Katalánsku vyhrali socialisti, vládu však sami nezostavia

12.05.2024 22:25, aktualizované: 22:38

V Katalánsku sú už viac než desať rokov pri moci politické strany, ktoré podporujú nezávislosť tohto španielskeho regiónu.

šojgu, putin

Putin odvolal Šojgua z postu ministra obrany

12.05.2024 21:36, aktualizované: 22:01

Za nového ministra obrany Putin navrhol vymenovať doterajšieho vicepremiéra Andreja Belousova.

izrael, gaza, tanky

Izrael otvoril nový hraničný priechod do Pásma Gazy

12.05.2024 20:40

Má byť určený pre prísun humanitárnej pomoci.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 131795x
Priemerná čítanosť článkov: 2028x

Autor blogu

Kategórie