Založ si blog

Ako pokracuju boje v prihranicnej oblasti-region Kursk

Vcera som si robil medialny prieskum v informacnom revire mimo Europy. Je to kvoli prehladu a nadhladu. Kto chce, ten najde. Zdroje si treba selektovat a kriticky vyhodnocovat.

Napr. zurnalistika v Indii, podavana v anglictine. Ta neserviruje iba materialy z Ukrajinskej Pravdy. Neprebera z tlacovych agentur v statoch neochvejne zjednoteneho kolektivneho Zapadu. Tak si nieco otvorim a pozeram info material. Video,kde Ukrajinska technika sa opatrne pohybuje v Ruskom prihranicnom priestore. Vozidla su sledovane z vtacej perspektivy. Je krasny, slnecny den. Blizi sa Lancet, jeho elektronika(…asi tie cipy z pracky,alebo umyvacky),uz neomylne vie co trafi. V inom videozazname svoju pracu urobi protitankova strela odpalena vojakom z palebnej pozicie na zemi. Zivotnost invaznej techniky konci. Obsluha konci tiez. Niektori maju stastie a preziju so zraneniami. Budu zajati.

V celom tomto operacnom priestore je to podobne. Kluckuju ako zajace a nepomozu si…Veru,veru-bola to riskantna akcia s efektom pre globalny svet,ale momentum prekvapenia z uvodu uz je davno prec.

On potrebuje 14 brigad

16.09.2024

A vyzbrojene boli z poslednych balickov pomoci iba 4. Informaciu podavam, ako cerstvo upecenu v jednom denniku(…byvaly mienkotvorny). Fascinujuce herecke etudy predvadza ten byvaly komik a producent zabavneho priemyslu. V posl. dnoch zase dalsie problemy sveta ustupili pozornosti, v imaginarnych svetlach reflektorov stoji hlavna svetova „hviezda“ v zelenom kostyme. Nie je [...]

Kam zmizol aktualny prezident?

12.09.2024

Bod zlomu nastal tesne po debatnom suboji ex prezidenta D. T. versus sucasna hlava statu, ktorym je prezident J. B. Stale este v urade vykonava jeho statnicke povinnosti a „sefuje“ zemeguli? Nacasovanie pokusu o atentat na D. T. a az ostentativna asistencia policajnych+ochrankarskych specialistov pocas pripravy strelca k akcii,rozhodne nebolo nahodne. Kandidat vsak stastne prezil. [...]

Porovnavanie informacii a ich vyhodnocovanie

10.09.2024

Priznam sa, ze kazdy den, okrem tych dni stravenych na chate v lese, na motorke, ci pri relaxe v bazene si vyhladavam nove reportaze. Nove spravy a videa. Napriklad jedno byvale mienkotvorne medium pise v kazdodennej rubrike o stratach zivej sily okupantov(Ruski vojaci). Ciselny udaj o mrtvych a zranenych je denne aktualizovany-teraz sa uz pohybujeme na cisle 630 000. Numericke odhady su [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 94
Celková čítanosť: 190878x
Priemerná čítanosť článkov: 2031x

Autor blogu

Kategórie