Založ si blog

Medzinarodny ustav pre vitazstvo Ukrajiny

Fakt som netusil o jeho existencii. Kedze vsak citam objektivne a vyvazene spravodajstvo, tak som sa dozvedel prave dnes, ze existuje. No necham absurdny humor na pokoji, aj sarkazmus necham spat. Preskocim na inu temu a inu lokalitu.

Vybuchovali komunikacne zariadenia. Boj Izraela proti Hizballahu sledujem okrajovo. Predstavil som si po tychto udalostiach hypoteticky situacny dej. Napriklad takto: Libanon-stoji rada pri pokladni nejakeho obchodu. Pri pokladni plati turistka z Europy, vedla stoji jej dcera/syn. Hned za tou pani caka pan z Hizballahu a drzi v rukach pager. Za nim je napriklad stara pani/pan. Je to rusny obchod. Nastane necakany vybuch, niekto dostane ulomky komunikatoru do oka…Rovnaky terorizmus, ako ked si zlocinec z Hizballahu odpali naloze na vlastnom tele v autobuse napr. Potencionalne fatality a tazke zranenia okolostojacich. Modus operandi je az na detaily podobny.

…len tak na zamyslenie

On potrebuje 14 brigad

16.09.2024

A vyzbrojene boli z poslednych balickov pomoci iba 4. Informaciu podavam, ako cerstvo upecenu v jednom denniku(…byvaly mienkotvorny). Fascinujuce herecke etudy predvadza ten byvaly komik a producent zabavneho priemyslu. V posl. dnoch zase dalsie problemy sveta ustupili pozornosti, v imaginarnych svetlach reflektorov stoji hlavna svetova „hviezda“ v zelenom kostyme. Nie je [...]

Kam zmizol aktualny prezident?

12.09.2024

Bod zlomu nastal tesne po debatnom suboji ex prezidenta D. T. versus sucasna hlava statu, ktorym je prezident J. B. Stale este v urade vykonava jeho statnicke povinnosti a „sefuje“ zemeguli? Nacasovanie pokusu o atentat na D. T. a az ostentativna asistencia policajnych+ochrankarskych specialistov pocas pripravy strelca k akcii,rozhodne nebolo nahodne. Kandidat vsak stastne prezil. [...]

Porovnavanie informacii a ich vyhodnocovanie

10.09.2024

Priznam sa, ze kazdy den, okrem tych dni stravenych na chate v lese, na motorke, ci pri relaxe v bazene si vyhladavam nove reportaze. Nove spravy a videa. Napriklad jedno byvale mienkotvorne medium pise v kazdodennej rubrike o stratach zivej sily okupantov(Ruski vojaci). Ciselny udaj o mrtvych a zranenych je denne aktualizovany-teraz sa uz pohybujeme na cisle 630 000. Numericke odhady su [...]

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico kritizoval Dolinkovú: Za zdravotníctvo nesie zodpovednosť ministerka, musí prísť s opatreniami

20.09.2024 17:42

Premiér si bez toho nevie predstaviť, žeby sa do slovenského zdravotníctva 'liali' ďalšie peniaze.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič navrhuje zníženie platov ministrov a premiéra

20.09.2024 17:26

Návrh na zrušenie zvýšenia platov je odpoveďou na morálne pochybné samo zvýšenie platov ministrov a predsedu vlády, uviedol líder hnutia Slovensko.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 95
Celková čítanosť: 192125x
Priemerná čítanosť článkov: 2022x

Autor blogu

Kategórie