Založ si blog

Blog prvy-prolog

Zdravim citatelov na uvod prveho blogu. Bude kratsi, v prvom rade sa chcem predstavit a preco prolog? Okrem uvodu v literature,pouziva termin prolog aj slavny cyklisticky zavod Tour de France. Zvykne to byt kratsia uvodna davka kilometrov, ja teda dam kratsiu davku slov.

Strange Uncle je moje uzivatelske meno v debatach na tomto webe a toto je moja blogova identita,takze hned ujasnujem-blogy spajajte s clovekom z debat…Strange Uncle. Som teda „novybloger42“. Cislo 42 je odkaz na absurdne sci-fi, legendarnu knizku D. Adamsa. Kto cital knihu, ten vie,ale odporucam aj dalsim citatelom:-) ak je Vam blizka absurdna,nadsadena ironia…

Dnes vecer, pisem az okolo polnoci-pretoze som typ „sova“ , dnes este vynecham politicke temy Slovenska, tiez konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou si odlozim do dalsich clankov. Pridam par nepodstatnych drobnosti o mne; 52r,praca a zivot v Cesku. Na Slovensko pocas roka jazdim sporadicky. Vzdy, v zahranici som bol Slovak. Aj v Irsku. Tam si niektori starsi ludia mysleli stale, ze sme Cechoslovakia a poznali iba Prahu:-) Vzdy som im vysvetloval, aku mame uzasnu prirodu, mame murovane domy a zahrady a uz nejazdime na konoch, ale v autach. K dokonceniu dnesneho predstavenia citatelom este; nefigurujem v ziadnej politickej strane a v podstate moje nazorove myslienky poznaju citatelia debat. Pod clankami, aj pod blogmi na tejto platforme. Takze…odstartovane!

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

23 miliard

21.04.2024

Tak vcera porcovali tortu. Po skonceni formalneho aktu si niektori ucastnici zajasali a mavali vlajockami nemenovaneho statu. Majestatne ktosi vyhlasil, ze stoja na spravnej strane historie. To ma neprekvapuje-pateticke statusy maju mimoriadnu oblubenost, hlavne pred spriaznenymi kamerami a mikrofonmi. Rozmenene na drobne-23 miliard je jeden trojuholnik z tej torty. Tento zakusok je urceny na [...]

Bude nahradeny pan J.B. pred novembrovymi volbami mladsou osobou?

17.04.2024

Po vitaznych volbach predosleho prezidenta Trumpa sa vraj zistil silny rusky vplyv na jeho uspesnu kampan. Velke denniky Washington Post a New York Times sa vrhli na investigativu. Vraj vsetko odhalili. Faktom je,ze isti zurnalisti boli honorovani prestiznou Pulitzer Price. Odhalili rusku stopu:-) Trump sa samozrejme nedal a branil sa. Ziadny sudny proces NEPOTVRDIL prepojenie exprezidenta s [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 124280x
Priemerná čítanosť článkov: 2037x

Autor blogu

Kategórie