Založ si blog

K predvolebnej kampani

Stale viac a viac pripomina marketingova praca timu kandidata Korcoka, pre ktoreho pracuju usilovne aj media, tu profi kampan z Ceska. Vzorce na „spracovanie podvedomia“ priemerneho obcana zafungovali. Pred viac, nez rokom vyhral general Pavel. Reklama vyhrala nad kritickym myslenim.

Na uskutocnenie konecneho ciela v scenari je potrebny priblizne 1 rok prace. Plus/minus ten rok staci. A podme dalej netradicnou, filmovou paralelou. Vieme, ze George Clooney v hlavnej ulohe dostane ludi do kin. Neuspech? S tym sa nekalkuluje. Nizsie polozeny muzny hlas. Sympaticky vyzor cloveka, ktoremu by obdivovatelky podlahli (super dolezita je pozornost zien-kalkul na vela %). Nosi sice sediny, ale ku starcovi ma daleko. Stihla postava, celkom vysoky muz. Zrejme aj aktivny rekreacny sportovec. Takze vizualitu mame naplnenu, dalej musi produkcny stab starostlivo spracovat v scenari profesionalnu minulost. Zvyraznovat slusnost:-) integritu a podobne okraslovanie.

Paralela…pan general uz dalsi vojensky kabat neprezliekol, takze naplnil ocakavania tych najvyssich v hierarchii. Produkcia dostala volnu ruku, rozpocet nie je problem. Prisiel uspech. Za mohutnych ovacii Ceskej televizie, Seznamu, printovych dennikov:-)) My-na Slovensku mame diplomata. Centralisticky kabat tiez neprezliekol. Vlady sa menili, ale jeho evolucna adaptacia na zmeny vlad neusla pozornosti PRODUCENTOV. Vyhral konkurz na kandidata. Mienkotvorne media dostali nakopirovane scenare, rozpocet bezproblemovy a sestdesiatnik Ivan tak ziskava svoju „zivotnu ulohu“.

Aby som nebol rozvlacny, lebo roztahanost textu fakt nerobim rad. Takze zaver. Na jesen minuleho roka sme na Slovensku roztrhali na kusy scenar pre nove progresivne filmove hviezdy nasej 5milionovej sceny. Jednoducho to zopakujme teraz v aprilovom rozhodnuti. Dalsia lekcia od obcanov by marketingovym magom len prospela. Trocha tej pokory a menej povysovania su cenne zivotne lekcie.

Trestne stihana prazska ucitelka oslobodena aj po dalsom pojednavani

07.05.2024

Uz po druhy krat, pretoze uz predosly verdikt sudu v Prahe oslobodil pani Bednarovu. Vcera 6 Maja, opät to iste rozhodnutie. Odvolanie po predoslom pojednavani podal statni zastupce(prokurator), nespokojny s oslobodzovacim rozsudkom. Ucitelke hrozil 8 mesacny podmienecny trest odnatia slobody a naviac 5 rokov zakazu vykonavania ucitelskej praxe. Opät vsak statni zastupce musel zniest PREHRU. [...]

E.Kalinak, L. Blaha, alebo J.Lasakova?

02.05.2024

Dilematicke rozhodovanie. Skusim to genderovo vyvazene. Judita L. a k nej jedneho chlapa. Hoci aj Erik a Lubos by mohli byt zakruzkovani a Juditka potom zostane na ocot? Dobre, Vazeni citatelia-trochu vaznosti do toho blogu…Pisem o bliziacich sa volbach, ktore uz pripominam od skromnych oslav vitazneho Pelleho. Mna mozete ignorovat, mozete ma urazit aj dehumanizovat. Som zvyknuty, lebo po [...]

Co pre mna znamena datum 2.Maj

27.04.2024

Logicky by mal byt tento blog napisany a zverejneny az v aktualnom dni, ktoreho sa tyka. Od pondelka vsak pracujem, cestujem a oslavujem. Nebude cas na vypisovanie:-) Na rovinu poviem-text nemoze obsahovat niektore explicitne vyslovene skutocnosti, nemoze byt uplne popisny. Pred dvoma rokmi cela blizka rodina s napätim ocakavala prichod noveho cloveka na tento svet. Tesili sme sa a zelali mojej [...]

Dušan Keketi

Sto dní ministra Keketiho: Rezort nemá ešte ani sídlo a stihol si už vyslúžiť chvály aj ostrú kritiku

08.05.2024 07:00

Vzniklo pred vyše troma mesiacmi, aby zvášilo povedomie o Slovensku. Dodnes však nemá ani riadne fungujúcu webovú stránku.

vojna na Ukrajine, M777, Doneck

ONLINE: Ďalší silný ruský útok na ukrajinskú energetiku. Minister odporúča šetriť elektrinou

08.05.2024 06:40

Rusko podniklo ďalší rozsiahly vzdušný útok na Ukrajinu, použilo pri ňom riadené strely a drony.

Srbsko, Čína, Si Ťin-pching, Peng Li-jüan, Aleksandar Vučič

Si Ťin-pching je v Srbsku, pripomenul zásah čínskej ambasády lietadlom NATO spred štvrťstoročia

08.05.2024 06:05

Čínsky prezident Si Ťin-pching pokračuje vo svojej ceste po Európe. Z Francúzska sa v utorok presunul do Srbska, kde ho privítal jeho náprotivok Aleksandar Vučić.

Jutta Urpilainenová

Nová studená vojna? Eurokomisárka vysvetľuje, ako vyzerá konkurenčný boj s Ruskom a Čínou

08.05.2024 06:00

Eurokomisárka pre medzinárodné partnerstvá Jutta Urpilainenová hovorí o právnom štáte a médiách na Slovensku aj konkurenčnom boju EÚ s Ruskom a Čínou.

novybloger42

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 63
Celková čítanosť: 128099x
Priemerná čítanosť článkov: 2033x

Autor blogu

Kategórie